Den er ikke perfekt, men vi er ikke så fine på det ;)
 
 
Nå er min kjære på reisejobb igjen og sånn blir det fra og til i alle fall noen uker til....
Så da er lille P, Romeo, vår nye Puseline og jeg alene mandag morgen-torsdag kveld.
 
Vi koser oss veldig og er veldig gøye tider nå med babymannen som har blitt ganske mye mer mobil og er all over the Place ;) , veldig gøy , men også enda mer jobb for meg .. Er jeg ikke tynn nok nå så skal jeg i alle fall bli det for her er det ikke mye stillesitting!
Itilegg er det enda flere tenner på gang som fører med seg sitt så når ettermiddagen kommer kan jeg vel innrømme man blir litt sliten..
Det er deilig nå når vi har så fint vær å sitte ute mens babyen sover i vogna og prøve å lese på bilteorien som bør bli bestått så fort som mulig... I dag har det blitt veldig lite dagsoving , og da blir det lite avslappning , lesing og lite egne gjøremål på meg, har fått tid til det viktigste, men merker jeg ikke er helt innenfor min egen konfortsone når ikke alt jeg skulle ønske har blitt gjort..
Man kan ikke si til en baby at nå må du leke alene her mens jeg gjør mine ting, selv om man er sliten , ikke har fått spist selv etc. må man gjøre sitt beste for å tilfredstille den lilles behov , uansett humør... ;)
Så nå var det deilig med litt stillhet i huset før det nye familiemedlemmet Puseline våkner fra dvale med hyl og skik fordi hun må holdes inne til hun har blitt vant til sitt nye hjem;) Her er det full fart!
 
I morgen kommer min kjære hjem , det er veldig deilig når man kan være to om alt i stedet for en , selv om alt går :) Synes synd på de som har en sånn "alfamail" mann som mener ordentlige mannfolk ikke skal skifte bæsjebleie eller trille vogn , så er veldig glad for at pappaen i huset her tar sin del av kaka på en veldig god måte:) Så er heldig med det!
I påsken har vi ca fått avvendt baby med nattmat og samsoving, veldig deilig å slippe å ta den jobben ALENE.. Det tror jeg ikke hadde gått såå bra... :) ,men fremdeles ikke i mål så må holde jobben vedlike...
 
 
Nå er dagens plikter ca over, klær lagt frem til i morgen... ;) Har lært meg at rutiner er veldig viktig, så nå prøver jeg å spise når Phillip spiser og prøver å slappe av når han sover, begrenser husarbeidet litt, men gjør absolutt det jeg rekker innimellom...
 
Det var nok om vår hverdag, må av og til bare klage litt , synes det hjelper i en slitsom periode ;)
De som har småbarn skjønner det, og de som ikke har småbarn skjønner det når de selv får småbarn ;), imens får dere nyte tiden til å gjøre det dere selv vil og ha lov til å være egoistiske uten at det går utover noen :p
 

Det er ikke bare slitsomme tider, men spennende tider fremover...

 
...som mange vet planlegger vi jo som smått vårt sommerbryllup 2015, mange tenker den bridezillaen der er jo tidlig ute som vanlig, men det er vi i alle fall tydeligvis ikke...
Hadde egentlig bestemt oss for et lokale og et svært bryllup med begges familier både nære og de vi ikke har sett på ca 15 år.
Vi har veid mye frem og tilbake og funnet ut vi må begrense det litt, men runder likevel ganske mange likevel, men 70 stk til mat ble litt overkill så det blir det ikke.. ;) veldig fornøyd med avgjørelsen. Er jo vår dag og ingen andres...
Siden vi har tenkt litt annerledes har vi også byttet lokale , lokalet vi har falt på var allerede booket på vår dato , så da måtte vi ringte kirke og booke om, ble en del frem og tilbake for både kirke og lokaler sommeren 2015 er så og si fullbokket allerede, det er tydeligvis et populært bryllupsår neste år..
Glad vi er såpass tidlig ute for nå er kirke og lokale i boks og planleggingen videre kan fortsette :)
 
Datoen blir 11.juli ,kirke blir Stokken kirke og lokalet blir Froland verk <3
 
 
 
 
 
 
Kjempe flott park rett på nedsiden som er perfekt for fotografering...,så slipper vi finne et sted for det også...
 
 
Gleder meg til å til den videre planleggingen <3
Blir nok litt oppdateringer her videre , men mye liker jeg å holde i det private frem til den store dagen...

1 kommentarer:

Unknown sa...

Er en fryd og stor glede å være forlover for denne super mammaen♡

Legg inn en kommentar