lørdag 3. mars 2012

3 retters middag

Igår kveld lovte jeg min samboer tre retters middag,
siden han er så snill med meg må jeg jo være litt snill tilbake også :-) og det synes jeg han fortjente...
  
FORETT
 Bruschetta, bruschetta er for de som ikke vet det brød man steker i olivenolje, smører inn med hvitløl feed og har tomatsalat over. Tomatsalaten lager man av finhakkede tomater, finhakket hvitløk, fersk basilikum blandet med salt, pepper og Extra virgin olivenolje... Falt i smak hos begge :-)
  
HOVEDRETT
 Entrecote med grønnsakstårn, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus.
Oppskriften fant jeg her , men lagde min egen vri ut av den...
Den ble velykket den også, selv om det blir en del å passe på når man alene lager både forrett, middag og dessert ;-)
Bilde ser litt penere ut uten saus, men får legge ut ett med saus også...
DESSERT


Gratinert frukt av hvit sjololade sammen med vaniljeis.. Dette tror jeg er vår favoritt dessert, vi lagde den første gang sammen i sommer, og lagd den mange ganger etter det :-)
Oppskriften finner du her om du vil prøve, den er kjempe god!!

Min kjære ble fornøyd med maten selv om det tok sin tid å lage den :-)
Håper alle har en fin lørdag i det fine været, jeg har vært på bytur med min gode vennine Ellen som mange andre, kaffene var overfylte, så vi tok en tur på Peppes og drakk kaffe der...
Ikveld blir det kino og kanskje litt mat med min kjære<3

God helg videre til dere som kikker innom...

3 kommentarer:

Talentina sa...

mmm ser deilig ut!! ha en fin kveld! Klem fra Yvonne.

Anette sa...

Så snill du er som disker opp med 3 retters middag :) Såg kjempe godt ut.Fikk lyst på den desserten din :D
Her har vert veldig mildt idag,veldig deilig:) Har ikke kiket på gradestokken,så vet ikke hvor mange grader her har vert.
Ønsker deg en flott kveld:)Klem

Joy sa...

Mmmm... Får helt vann i munnen av allt det god adu visar fram! Så flink du är i köket! :)

Önskar dig en strålande måndag! Kram Joy

Legg inn en kommentar